ArtroFix – iskustva – cena – gde kupiti – u apotekama – komentari

ArtroFix - iskustva - cena - gde kupiti - u apotekama - komentariKako starimo, tako prirodno propadaju naši zglobovi i hrskavica. Genetika, određene fizičke aktivnosti i hrana podstiču ubrzano propadanje našeg organizma. U Srbiji se medicinski stručnjaci nisu dovoljno posvetil uzrocima i lečenjenju artritisa, reume, burtritisa, osteoporoze, osteoartritisa, gihta i drugih sličnih oboljenja. Lekovi koji se koriste samo ublažavaju simptome i otklanjaju bol trenutno. Takvi lekovi se najčešće piju celog života. Kada bol nestane mi nastavljamo sa normalnom fizičkom aktivnošću i tako podvrgavamo zglobove još većem destruktivnom procesu. Bol je signal da se nešto loše dešava u našem organizmu i bol se ne sme ignorisati ili eliminisati bez uklanjanja uzroka tog bola.

Osteofiti (sole koje su kalcifikovane) su jedan od glavnih uzročnika oboljenja hrskavice i zglobova. Oni se skupljaju na površini zgloba i tako bruse okolna tkiva. U ostale uzročnike spadaju soli mokraćne kiseline i nakupljanje kristala u zglobovima.

U Kini se sve ove bolesti leče prirodnim putem, korišćenjem potpuno prirodnih preparata. Jedan od najuspešnijih proizvoda je ArtroFix preparat koji je već uveliko osvojio Evropu, jer je već 3 miliona Evropljana isprobalo ovaj proizvod za poboljšani rad zglobova, koštanog i hrskavičnog tkiva, mišića i ligamenata.

Prodaja ArtroFix gela je stigla i kod nas, a sve o načinima distribucije, sastavu i rezultatima ispitivanja možete saznati u daljem tekstu. Osim toga, istražili smo i iskustva pacijenata koji su probali ovaj krem-gel, čiji komentari su razlog više zbog kog smo odlučili da pišemo baš o ovom proizvodu. Naravno, i sama cena preparata je uticala da ovog puta odaberemo baš ovu kremu.

ArtroFix – sastav – sastojci

ArtroFix - sastav - sastojciZašto je ovaj preparat baš toliko efikasan? Razlog leži u odabiru biljaka koji su glavni sastojci ovog preparata. Jedinstvena formula u ArtroFix sastavu deluje lokalno, prodirući direktno u artikličku kapsulu , te se tako bolest eliminiše u potpunosti. Sastojci su ekstraktovani prirodnim putem, a sastav omogućuje eliminaciju otoka i bola ubrzo nakon nanošenja. U sastvu učestvuju sledeće biljke:

 • ekstrakt biljke gavez (Symphytum officinale),
 • ulje muskatne muškatle (Pelargonium graveolens),
 • ulje muskatne žalfije (salvia sclarea),
 • ulje rimske kamilice (anthemis nobilis)
 • pelargoinium roseum.

Službena stranica: www.artrofix.rs

ArtroFix – komentari – forum – iskustva

ArtroFix - komentari - forum - iskustvaMeđutim, bili smo posebno zainteresovani da saznamo rezultate delotvornosti ArtroFix preparata iz prve ruke, te smo posegli za čitanjem i istraživanjem ArtroFix iskustva na brojnim forum stranicama. Njihovi komentari su nam samo potvrdili ono što su naučnici i lekari već utvrdili: ArtroFix preparat se pokazao kao odličan u lečenju bolesti kostiju i zglobova, ali i pomaže kod akutnih bolova nastalih prilikom preloma ili oštećenja mišićnih vlakana. U svim komentarima se navodi da preparat pruža instant olakšanje: trenutno hladi zahvaćen deo, a i otok i bol se vrlo brzo povlače. Redovnom upotrebom ArtroFix preparata zglobovi su postali pokretniji, a cirkulacija pojačana. Ukoliko i vas zanimaju ova i druga iskustva, možete ih potražiti na forum stranicama koje se bave medicinskim i biljnim preparatima.

ArtroFix – cena – u apotekama – Srbija – gde kupiti

Nakon svega napisanog preostaje nam da odgovorimo na pitanja koja se odnose na prodaju i distribuciju ovog leka:

 • Gde kupiti i koja je AtroFix cena?
 • Da li preparat može da se nabavi u apotekama kada je Srbija u pitanju?

AtroFix krem-gel ne može da se kupi u apotekama, ali u današnje vreme onlajn kupovine sve postaje vrlo jednostavno – gde kupiti nego na internetu? Naravno, mislimo na zvaničnu stranicu proizvođača. Kada unesete ime, prezime i broj telefona, očekujte poziv operatera koji će potvrditi vašu porudžbinu. Preparat će stići na vašu adresu (Srbija) kroz nekoliko dana, a najbolje od svega je što preparat možete da platite pouzećem. Osim toga, treba da znate da je cena ArtroFix preparata izuzetno pristupačna (što je nama bilo posebno važno). U korist tome ide i činjenica da proizvođač ovaj preparat često stavlja na brojna akcijska sniženja. To znači da vas može očekivati i neverovatan popust od 50% kada uđete na gorenavedenu stranicu.

Službena stranica: www.artrofix.rs

ArtroFix – neželjeni efekti – rezultati

ArtroFix - nezeljeni efekti - rezultati

Pre nego što je ovaj preparat pušten u prodaju, urađena su klinička ispitivanja u Pekingu i Stokholmu 2016. godine, gde je učestvovalo oko 1000 muškaraca i žena sa različitim oboljenjima kičme i izglobova. Evo glavnih rezultata:

 • ArtroFix su koristili 14 dana
 • Bolovi nestali već nakon dva dana kod većine pacijenata
 • 70% je potvrdilo da se oseća mnogo bolje nakon tretmana
 • Neželjeni efekti nisu prisutni.

Ovakvi rezultati su još jednom potvrdili da je ArtroFix izuzetan ortopedski lek, čiji original ne možete nabaviti na „kupujem prodajem“ stranicama, već isključivo na zvaničnom sajtu prodavca. Još jednom vas podsećamo da je najsigurniji način za kupovinu porudžbinom na web lokacija proizvođača.

Prednosti:

 • Ima lokalno dejstvo.
 • Pruža trenutno olakšanje u vidu hlađenja i povlačenja otoka.
 • Bol vrlo bzo eliminisan.
 • Elastičnost zglobova povećana vremenom.
 • Kosti i zglobovi su snabdeveni neophodnim mikroelementima.
 • Snažno protivupalno dejstvo.
 • Prirodni sastojci, cena povoljna.

Nedostaci:

 • Proizvod je dostupan samo na službenoj web stranici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 × = 81