Bio Slim – cena – iskustva – komentari – gde kupiti – u apotekama

Bio Slim - cena - iskustva - komentari - gde kupiti - u apotekamaGojaznost je postala jedan od najvećih problema današnjice. Svakako, treba razlikovati višak kilograma od gojaznosti. Gojaznost je hronična bolest, koja podrazumeva nakupljanje viška masti u organizmu čime se povećava telesna težina. Svako povećanje težine veće od 10% od idealne težine za tu osobu podrazumeva se gojaznošću.

Gojaznost nije samo estetski problem, ona direktno utiče na stvaranje širokog spektra kardiovaskularnih problema, a indirektno utiče i na stvaranje drugih bolesti, kao što su dijabetes 2, opstruktivna apneja (zaustavljanje disanja prilikom spavanja), astma, određene vrste raka i mnoge druge bolesti.

Uzroci gojaznosti mogu biti razni, a najčeščći su:

 • prekomeren unos energetski hranljivih materija
 • nedostatak fizičke aktivnosti
 • genetska predispozicija
 • poremećeni endokrini sistem.

Kontrolisanom ishranom i povećanom fizičkom aktivnošću možemo da utičemo na gubitak kilograma. Ali svi znamo koliko naporno i teško to ume da bude, pa se lakše okrećemo medicinskim preparatima za smanjenje kilograma. Osim što su stvarani hemijskim rekacijama, ovakvi preparati su često samo jednokratno rešenje – kilogrami se vrlo brzo vraćaju. Cilj svake industrije je da ima kupca koji se vraća, pa tako i farmaceutske.

Nezadovoljna takvim stanjem u svetu, jedna studentkinja je napravila sasvim prirodan čaj – Bio Slim, čijim konzumiranjem se kilogrami nepovratno tope. U moćnoj formuli ovog čaja nalaze se antioksidanti koji signaliziraju mozgu da zaustavi nagomilavanje masti i kalorija ispod kože. Još moćnija funkcija ovih antioksidanata je ta što suzbijaju želju za nezdravom hranom. Iskustva osoba koje su izgubile kilograme zahvaljujući Bio Slim čaju ovekovečena su u brojnim komentarima, čime ćemo se baviti u nastavku teksta. Odmah želimo da vam skrenemo pažnju da ni cena ne treba da vas brine, jer ovaj preparat može da priušti svaki prosečan građanin u Srbiji, a o načinima distribucije ovog preparata ćemo takođe pisati u nastavku.

Bio Slim – sastojci – sastav

Kada je studentkinja Svetlana Ljubojević stvarala formulu za ovaj čaj, želela je da se u njemu nalaze isključivo prirodni sastojci koji neće imati nikakvog štetnog dejstva po organizam osobe koja ga konzumira. Sastojci ne samo što su prirodni, već su i 100% organski. U Bio Slim sastavu nalaze se ekstrakti biljaka koji sadrže hlorogensku kiselinu u velikim količinama.

Bio Slim - sastojci - sastavIshrana bogata hlorogenskom kiselinom (antioksidant koji signalizira mozgu da organizam treba da prestane da skladišti kalorije) igra i veliku ulogu u sprečavanju različitih bolesti i pozitivno utiče na metaboličke procese u organizmu. Sastav Bio Slim čaja zaustavlja nakupljanje alfatoksina. Alfatoskini su praktično otrovi koji su kancerogeni i dovode do brojnih anomalija. Konzumirnjem Bio Slim čaja hrana se već u želucu pretvara u energiju, te se na taj način sprečava nagomilavanje alfatoksina. PRAP proteini su odgovorni za skladištenje masti u našem oragnizmu i smanjenjem nivoa ovih proteina masno tkivo nestaje, odnosno telo gubi kilograme bez dijeta i vežbanja. Sastojci ovog čaja upravo utiču na smanjenje nivoa PRAP proteina.

Službena stranica: www.bio-slim.rs

Bio Slim – forum – komentari – iskustva

Bio Slim - forum - iskustva - komentari

Ne možemo reći da nismo bili iznaneđeni tolikom količinom pozitivnih komentara u vezi sa Bio Slim iskustvima. Skoro sva iskustva koja smo pronašli na brojnim forum stranicama bila su u korist Bio Slim preparata. Neverovatan broj osoba je zaštitio svoje zdravlje zahvaljujući izgubljenim kilogramima bez napornih i štetnih dijeta, medicinskih preparata i vežbanja. Mnogobrojna iskustva potvrđuju da se konzumiranjem Bio Slim čaja gubi čak 3-5 kilograma nedeljno! Ono što nam je posebno zapalo za oko čitajući komentare na forum stranicama jeste da se kilogrami nisu vraćali, odnosno da nije bilo jojo efekta. Mnogi su čaj uvrstili u svoj ritual i onda kad su kilogrami potpuno bili izubljeni.

Bio Slim – cena – gde kupiti – u apotekama – Srbija

Bio Slim - cena - gde kupiti - u apotekama - SrbijaKada na Google-u ukucate Bio Slim, jedna od najtraženijih kovanica jeste: Bio Slim gde kupiti. U ovom pasusu vam upravo dajemo odgovor na pitanja gde kupiti i koja je Bio Slim cena. Naime, proizvođači ovog preparata želeli su da zaobiđu farmaceutski način distribucije i prodaju u apotekama, kada je u pitanju Srbija. Želeli su da svako ima pristup preparatu i da njegova cena bude pristupačna. Kako se može nabaviti bez recepta, Bio Slim preparat ne morate tražiti u apotekama, već ga možete naručiti na internetu. Svakako, ne savetujemo vam da ovaj proizvod (kao ni bilo koji drugi preparat) kupujete na “kupujem prodajem” stranicama, već isključivo na veb-sajtu proizvođača. Dakle, Bio Slim čaj možete nabaviti na www.bio-slim.rs. Kao što smo već napomenuli, preprat nije skup, te ga može priuštiti gotovo svaki stanovnik naše zemlje (Srbija).

Službena stranica: www.bio-slim.rs

Bio Slim – rezultati – neželjeni efekti

Bio Slim rezultati ispitivanja su jednostavno zapanjujući. Rezultati istraživanja pokazuju da je ovim preparatom moguće skinuti do 5 kg nedeljno, a ovakva istraživanja su potvrđena i iskustvima u komentarima na forum stranicama. Sprovedena istraživanja pokazuju da neželjeni efekti nisu prisutni. Podsećamo da svoju kutiju Bio Slim čaja možete da nabavite na službenoj web stranici.

Prednosti:

 • Kilogrami se gube bez dijeta i vežbanja.
 • 100% prirodan preparat bez neželjenih posledica.
 • Izaziva gubitak volje za nezdravom hranom.
 • Utiče na smanjenje PRAP proteina koji su odgovorni za skupljanje masti u organizmu.
 • Odlična cena.
 • Bez jojo efekta.

Nedostaci:

 • Proizvod se može kupiti samo na službenoj web stranici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here