BoneControl – iskustva – gde kupiti – u apotekama – komentari – cena

BoneControl - iskustva - gde kupiti - u apotekama - komentari - cenaBoneControl je jedinstveni lek za lečenje svih vrsta oboljenja mišića, zglobova i kičme, kako akutnih i onih nastalih od povreda, tako i onih hroničnih i uslovljenih starenjem ili degeneracijom. Kako iskustva i komentari pokazuju, ovaj fantastični preparat je pokazao produžene lokalne rezultate, brzu eliminaciju bola, nepostojanje štetnih efekata i klinički dokazanu efektivnost. I uz sve to i njegova cena je vrlo povoljna. A kako prodaja u Srbiji jasno pokazuje, ovaj gel je za kratko vreme postao najprodavaniji u svojoj kategoriji. Dostupan je isključivo preko zvaničnog websajta ovlašćenog distibutera, gde često možete pronaći i fenomenalne akcijske popuste od čak 50%!

BoneControl – sastav – sastojci

BoneControl - sastav - sastojcBoneControl se temelji na drevnoj biljnoj recepturi proizašloj iz tradicionalne kineske medicine. Zbog svega toga, BoneControl sastav je vrlo brižljivo odabran, ali je korišćena najinovativnija laboratorijska tehnologija, koja je omogućila da sastojci ostanu netaknuti, ali da se istovremeno pojača njihov efekat kao nikada do sada. Na ovaj način, gel preko kože, dakle transdermalno, prodire duboko i to direktno u artikličku kapuslu zgloba, kada treba da deluje na zglobove, i na taj način regeneriše tkivo i eliminiše oboljenje potpuno. U njegov sastav ulazi ekstrakt Symphytum officinale, kao i ulje ulje Pelargonium graveolens. A ostali noseći sastojci su i ulje Pelargoinium roseum, ulje Salvia sclarea, ulje Anthemis nobilis, i mnoge druge lekovite komponente. Zbog svega ovoga, njegov sastav se razlikuje od jedno ili dvo komponentnih standardnih krema koje se mogu naći na tržištu, i zato se i prepručuje kao jedini lek za lečenje obnavljanja zglobova, hrskavice, povrede mišića i ligamenata, kao i lečenje kičme.

Službena stranica: www.bonecontrol.rs

BoneControl – komentari – iskustva – forum

BoneControl je prošao kroz opsežna klinička istraživanja na medicinskim univerzitetima u Pekingu, Kina, i Stokholmu, Švedska, i to još sada davne 2013. godine. Ispitivanja su rađena na populaciji od preko 1000 muškaraca i žena, različitih godišta i različitih koštano – mišićnih oboljenja. Svi oni su koristili ovaj gel nekoliko puta dnevno u toku samo tri sedmice, i rezultati su bili fascinantni. BoneControl iskustva su pokazala da su bolovi kod velike većine ispitanika nestali za samo 1 do 3 dana, a njih čak 70% je napravilo značajan korak u lečenju hroničnih oboljenja kičme i zglobova.

BoneControl - komentari - iskustva - forum

Efektivnost i efikasnost ovog leka se posmatrala u svim slučajevima bez izuzetaka, i čak se pokazalo da je daleko bolji i lakši za primenu od bilo kog od postojećih ortopedskih lekova. A kako iskustva i komentari jasno pokazuju ako pogledate bilo koji medicinski forum, videćete da je baš ovaj proizvod postao vodeći i najprodavaniji pomoćni lek za 2018. godinu.

Klinički je dokazano da ovaj gel daje značajne rezultate kada su u pitanju radikulitis i osteohondroza, reuma, išija, artritis, artroze kolena, periartritijske upale ramena i laktova, hernije vratnih diskova, plantarni žuljevi, međulopatični ganglijski bolovi, povrede, lomovi ili iščašene kosti, bolovi u donjem delu leđa ili nogama, bolovi vezani za promene vremena, ukočenost ili obamrlost udova, grčevi u mišićima ili istegnuti mišići ili ligamenti. I mnoga druga oboljenja vezana za kičmu i udove. Pogledajte bilo koji respektabilni forum i videćete kako su pozitivni kometari.

Prednosti:

 • brzo eliminiše bol
 • pojačava cirkulaciju krvi
 • brzo eliminiše otoke
 • ubrzava cirkulaciju i zagreva
 • povećava elastičnost tkiva
 • sprečava napredovanje hroničnih bolesti
 • hrani zglobove i kosti neophodnim mikronutrientima

Nedostaci:

 • proizvod je dostupan isključivo preko zvaničnog websajta ovlašećnog distributera

BoneControl – u apotekama – gde kupiti – Srbija – cena

BoneControl - u apotekama - gde kupiti - Srbija - cenaBoneControl je ono što vam je odavno bilo potrebno i sada je tu nadomak ruke, a pri svemu tome i njegova cena je vrlo povoljna. Zato ako se pitate gde kupiti kada je u pitanju Srbija, ne tražite ga po običnim prodavnicama ili parfimerijama, po kupujem prodajem sajtovima ili u apotekama, kada je dostupan isključivo preko zvaničnog  websajta. A tu je BoneControl cena najidealnija, jer se izbegava trgovačka marža, a vrlo često se pojavljuju akcijski popusti od čak 50%! Pri čemu vas molimo da vodite računa zato što se se u skorije vreme pojavile i daleko manje efektivne kopije baš ovog preparata. Zato ako se pitate gde kupiti, ne tražite ga u apotekama, već samo na oficijelnom websajtu, gde je cena najniža, a cela Srbija je odlično pokrivena dostavnom mrežom.

Službena stranica: www.bonecontrol.rs

BoneControl – neželjeni efekti – rezultati

BoneControl - nezeljeni efekti - rezultati

BoneControl je jedinstveni gel za lečenje svih vrsta povreda ili hroničnih i akutnih oboljenja zglobova, kičme ili mišića, pri čemu neželjeni efekti uopšte ne postoje, a rezultati su neverovatni. Nema potrebe da trpite bol ni jedan jedini minut duže sada kada na raspolaganju imate ovako efektivan preparat. Potrebno je mazati ga jednom do četiri puta na dan, i već posle nekoliko sedmica videćete i sami koliko su fantastični rezultati koje postiže. Ne oklevajte i ne trpite bol ili deformacije, sada kada tradicionalna kineska medicina i najnovija tehnologija rade u vašu korist.

11 COMMENTS

 1. Čitam sve i svašta na mnogim sajtovima i po Internetu, ali nisam sigurna koji proizvod je baš najidealniji za moje stanje, pa moram da pitam da li je neko ovde koristio BoneControl kremu i kakva su iskustva? A i jako me zanima ovaj deo gde se spominju doktori, da li oni stvarno misle da je ovo kvalitetan preparat? Hvala

  • Reći ću vam iskreno, pošto ja jesam doktor. U početku sam i ja bio sumnjičav prema mnogim t ako jako reklamiranim „fantastičnim“ proizvodima, i nisam ni pokušavao da ih testiram ili Bože sačuvaj, preporučujem mojim pacijentima. Ali pre dve godine jedan moj kolega iz Bosne mi je ukazao baš na BoneControl, jer su njegovi pacijenti počeli masovno da ga koriste. I znate kako to ide u Bosni. Muja donese iz Nemačke, pa preporuči Hasi, i posle par dana cela Bosna koristi. I tako je i bilo. I moj kolega je mislio da će ih proći taj entuzijazam kada shvate da su potrošili i pare i vreme, a efekti su nula, međutim rezultati su počeli da ga iznenađuju. A znajući da BoneConrol ulazi na naše tržište, upozorio me je da obratim pažnju. I jesam. Posle par meseci moji pacijenti su počeli da mi javljaju neverovatne efekte ovog gela, i šta da vam kažem, ja sam skoro nabavio jedan za moju majku.

 2. Ja i dalje ništa ne verujem, pa ovo je obična reklama. Ne razumem kako ljudi mogu da poveruju u nešto što samo tako negde pročitaju?

  • Molim vas nemojte tako. Ja sam imao stravičnih problema sa kičmom duže od deset godina. I onda je taj bol iz donjeg dela kičme počeo da se spušta u kuk i nogu. Sećam se da sam se jedne zime jedva dovukao kući, bilo mi je strašno da hodam i čak mi je neki klinac ustao u autobusu da sednem, ali nisam smeo, jer nisam znao kako ću da posle ustanem na mojoj stanici. Toliko mi je bilo strašno da sam počeo da razmišljam da se pokorim mom doktoru na Reumatološkom i primim neku seriju injekcija, kao protiv bolova, a ništa konkretno lečenje. Međutim, dok sam se ja tako dvoumio, moja zlatna žena je našla baš BoneControl i naručila mi. I stvarno, bol je nestao posle par dana, ali sam vrlo religiozno mazao, u stvari ona mi je mazala kičmu svako jutro i svako veče, a ja kuk i nogu. I uspesmo zajedničkim snagama. Sada sam drugi čovek.

 3. Moram svima da preporučim baš ovaj gel, zato što sam ja godinama patila od zadržavanja vode u stopalima i skočni zglobovi su mi bili kao stubovi. I sve sam probala i naravno da su mi radili ispitivanja vezana i za srce i za ceo sistem, ali ništa nisu mogli da nađu. I onda sam prošla kroz pakao injekcija i tableta protiv bolova i za izbacivanje tečnosti što mi je ljuljalo pritisak. Taj jedan lek protiv bolova, a bolove ne eliminiše ali zato napravi hiljadu drugih problema. E tačno sam se u to uvalila. I tako je sve išlo dok mi sestra nije donela baš BoneControl iz inostranstva, jer ga tada nije bilo kod nas. I moj život se potpuno promenio. Vaskrsla sam, što bi rekli klinci.

 4. Evo još jedan lekar da vam raportira ovde, jer sam video da moj kolega ima slična iskustva. Mi kao lekari nismo automatski protiv ovakvih preparata, ali ih na tržištu ima mnogo i generalno su im slabi učinci ili uopšte nisu prošli klinička ispitivanja, dok neki zvanični lekovi imaju jako slab efekat, ali su zvanično odobreni, i mi moramo da ih preporučujemo zato što su potpuno legalni. Sa druge strane, mnogi moji pacijenti su počeli da dolaze i da mi pokazuju baš ovaj gel. I koliko ih pratim, sada već više od godinu dana, stvarno vidim da ima pomaka. I neću da se zavaravam da je u pitanjuu placebo efekat, jer sam svojim očima gledao neke degenerativne promene koje uopšte nisu mogle da se izleče do sada, ali uz pomoć ovog preparata video sam da mogu. Tako da ima sve moje preporuke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

÷ 2 = 3