ImunoPure – komentari – u apotekama – gde kupiti – cena – iskustva

ImunoPure - komentari - u apotekama - gde kupiti - cena - iskustvaImunitet je sposobnost organizma da se odbrani od različitih bolesti, virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i svih štetnih bioloških i hemijskih materija. Shodno tome, imuni sistem najvažniji je odbrambeni sistem koji posedujemo i bez njega bismo bili podložni baš svim napadačima na naše zdravlje i normalno funkcionisanje organizma. U prethodnoj godini smo konačno shvatili koliko je jak imunitet važan za zaštitu od virusa i bakterija, i koliko jačanje imuniteta treba biti glavna briga celog sveta. Imunitet možete ojačati na više načina: poboljšanjem ishrane, vežbanjem, smanjenjem stresa i spavanjem.

Simptomi lošeg imuniteta se odražavaju kao nedostatak energije, česta promena raspoloženja, sve češće ste skloniji prehladi i virusnim infekcijama, a veoma često simptom može biti i nagla promena telesne težine (gojenje ili mršavljenje). Takođe, pokazatelji lošeg imuniteta mogu biti neredovan i isprekidan san, alergije i drugo.

Imunitetu pomažete i kada konzumirate suplemente sa hranljivim sastojcima biljnog porekla. Jedan od takvih preparata jeste ImunoPure čija jedinstvena formula deluje kao zaštitni omotač vašeg zdravlja i ublažava simptome tokom prehlada ili skraćuje trajanje. Čine ga moderni i tradicionalni sastojci koji sinergičkim dejstvom imaju moć da povećaju otpornost vašeg organizma ka bolestima koje nas okružuju. Osim toga, ovaj preparat dodatno štiti vaše ćelije od proizvodnje slobodnih radikala i doprinosi normalnom funkcionisanju vašeg imunog sistema.. Iskustva i komentari korisnika ovog preparata su veoma pozitivna i ubediće i one najviše skeptične da je ovaj preparat pravo rešenje za jačanje imunog sistema. Konačno je ovaj preparat dostupan i u Srbiji i malo kasnije ćemo vam objasniti kako da dođete do njega i koja je njegova cena.

ImunoPure – sastav – sastojci

ImunoPure sastav čine moderni ili tradicionalni sastojci koji su se pokazali uspešnim u odbrani od raznih virusa, bakterija i drugih mikroorganizama koji ga napadaju svakog dana. Jedan od glavnih sastojaka preparata ImunoPure je biljka acerola. Ako niste znali, acerola sadrži trideset puta više vitamina od pomorandže i jedan je od najvećih prirodnih izvora vitamina C. Vitamin C pomaže u sprečavanju infekcija koje su izazvane bakterijama i virusima. Uloge vitamina C su neiscrpne, on daje dobrobit celom organizmu: od stvaranja kolagena, pa sve do dokazanog smanjenja umora i iscrpljenosti.  Vitamin C doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, kože, desni i krvih sudova.

Pored acerole tu su još i drugi sastojci kao što je bakar. Bakar je ključni mineral koji ima mnogobrojne funkcije u telu, jer učestvuje u transportu gvožđa i njegovim manjkom u telu organizam je podložniji bolestima i zajedno sa vitaminom C održava normalni energetski metabolizam, podstiče normalno funkcionisanje nervnog sistema i jača kosti.

ImunoPure - nezeljeni efekti - rezultatiU sastav ovog preparata ulazi i cink, koji je u izuzetno malim količinama krucijalan za zdrav imuni sistem organizma. Cink doprinosi normalnoj reprodukciji, normalnom kiselinsko – baznom metabolizmu i normalnom metabolizmu ugljenih hidrata. Nedostatak cinka u organizmu utiče na lakšu pojavu bolesti. Manjak cinka može učiniti osobu podložnijom bolestima.  Cink podstiče stimulaciju najmanje 100 enzima! Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi.

Veoma je zanimljivo da je jedan od sastojaka i bukovača, koja je, pored toga što je jestiva i ukusna gljiva, i odlično lekovito sredstvo koje se vekovima koristi u Kini kao sredstvo za jačanje imuniteta, a od kraja prošlog veka i u Evropi. U sebi sadrži beta glukane, koji imaju antimikrobna i analgetička dejstva. Bukovača je bogata nizom vitamina, kao što su: B, D, C, K, proteinima, mineral-jodom, selenom, natrijumom, kalijumom, cinkom, fosforom, gvožđem. Pored toga, sadrži i hlorofil koji ubrzava regeneraciju ćelija. Zbog ovih osobina bukovača pokazuje dejstvo u borbi protiv visokog pritiska, povišenog nivoa holesterola i infekcija i oslabljenog imuniteta.

Službena stranica: www.imunopure.rs

ImunoPure – iskustva – forum – komentari

Sigurni smo da ste do sada već izguglali i tražili iskustva korisnika ImunoPure preparata na forumima. A ako niste, mi smo to uradili za Vas i prenosimo generalni utisak za ImunoPure iskustva sa foruma.

ImunoPure - iskustva - forum - komentariNaime, u komentarima smo otkrili da ovaj prirodni preparat zaista konstantno pomaže onima koji se stalno osećaju iscrpljeno i umorno, a zanimljivo je da su oni koji su bili podložniji prehladama i gripu upravo zahvaljujući ovom preparatu zaštićeni, te da već duže vremena nemaju nikakve simptome. Među komentarima smo pronašli i one koji su ga koristili i tokom same bolesti (prehlade, virusne infekcije) i zanimljivo je da su se zahvaljujući aktivnim prirodnim sastojcima ovog preparata vrlo brzo oporavili i regenerisali. Savetujemo vam da pročitate neka od iskustava i sami odlučite da li želite da pružite ruku svom organizmu i zaštitite ga što više možete.

ImunoPure – Srbija – u apotekama – cena – gde kupiti

Došlo je na red pitanje “Gde kupiti ovaj preparat kod nas (Srbija)  i koja je cena?”. Dakle, ovo je dodatak ishrani koji se ne može nabaviti u apotekama, i prodaja preparata u Srbiji se vrši isključivo preko oficijalnog veb sajta, mada ako ga budete tražili u apotekama će vam verovatno ponuditi neku zamenu, koja nije ni blizu kvaliteta kao ovaj preparat.

ImunoPure - sastav - sastojciDa rezimiramo: preparat se kod nas (Srbija) prodaje isključivo preko interneta, čime je i ImunoPure cena znatno povoljnija, i isključivo je dostupan na zvaničnom sajtu proizvođača, te vam savetujemo da ImunoPure ne nabavljate na drugim veb stranicama, posebno ne na kupujem prodajem stranicama, jer su se tamo već pojavili falsifikati i rizikujete da budete prevareni. Kada popunite kratku porudžbenicu, bićete pozvani u najkraćem mogućem roku od strane operatera iz kol centra i potvrditi porudžbinu. Cena je podložna promenama zbog stalnih popusta i akcija.

Službena stranica: www.imunopure.rs

ImunoPure – nezeljeni efekti – rezultati

ImunoPure - Srbija - u apotekama - cena - gde kupitiRezultati kojima su se bavila istraživanja pokazuju da je ImunoPure izuzetno delotvoran kod zaštite organizma. Upotrebom preparata vaš organizam podiže imunitet na željeni nivo i tako su odbrambene sposobnosti znatno izrazitije. Kako je ovaj preparat sačinjen od 100% prirodnih sastojaka, neželjeni efekti nisu do sada zabeleženi.

Naime, preparat sadrži savršen balans elemenata neophodnih za zdravo funkcionisanje vašeg metabolizma i potrebno je samo da se pridržavate uputstava kako bi rezultati bili vidljivi brzo.

Prednosti:

 • Doprinosi normalnoj funkciji imunog Sistema.
 • Doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
 • Doprinosi  održavanju energetskog metabolizma.
 • 100% prirodan.

Nedostaci:

 • Može se kupiti samo na oficijalnoj stranici proizvođača.

Službena stranica: www.imunopure.rs

19 COMMENTS

 1. Kombinacija prirodnih sastojaka čine ImunoPure savršenim za jačanje imuniteta. Do sada sam koristio razne preparate ali nijedan nije efikasan i toliko dobar ImunoPure. Preporučujem ga svima, pogotovo sada kada nam je dobar imunitet najvažniji.

 2. Teško da mogu opisati svoje zadovoljstvo ovim preparatom. Posle mnogo potrošenog novca na razne lekove, i posle mnogo godina konstantnog razbolevanja od prehlade ImunoPure je učinio moj imuni sistem jačim i boljim i više nemam problema sa sezonskim virusima i prehladama.

 3. Cela prošla godina je bila katastrofa i počeo sam da pijem ovo prvenstveno jer ima cinka jer vidim da se pokazao kao odličan u zaštiti od Korone. Ali nisam ni bio svestan da će uticati tako dobro na moj organizam. Odlična stvar

 4. Već duži niz godina pijem vodu sa kurkumom, đumbirom i cimetom jer je to odlično za zdravlje. Međutim, kad nemam vremena da to pravim, samo smućkam kesicu ImunoPure i idem dalje.

 5. Moram reći da sam baš zadovoljna ovim proivodom i kako se osećam. To je bukvalno energija jedna posebna. Posebno mi se sviđa činjenica da su isključivo prirodni sastojci u proizvodu. I cena je sjajna, a imala sam sreće da kupim na popustu!

 6. Dovoljno je da se neko blizu mene razboli, takav sam maler da odmah to predje na mene, užas. Međutim, majka je bila nabavila ovaj preparat i počeo sam da ga pijem samo zato što je bio na kuhinjskoj polici. A sad imam nekoliko kutija: jednu u kofer, drugu u rancu, trecu u vikendici. Zaista je fenomenalan proizvod. .

 7. ImunoPure koristim vec otprilike dv ai po meseca, i mogu reci da se mnogoo dobro osecam otkad ga koristim. Zaista. Imala sam neku konstantnu malaksalost, cak i vrtoglavice povremeno. Nije mi bilo do zivota. Nisam znala da je to rezultat oslabljenog imuniteta

 8. Odličan proizvod – Vrlo sam srećan sa ovim proizvodom. Mnogo toga sam koristio jer mi je imunitet oslabljen, ali imam utisak da mi ImunoPure daje najbolje rezultate i cena je na više kutija sasvim prihvatljiva.

 9. Prirodno 100% – Definitivno se posle dva meseca korišćenja proizvoda osećam mnogo bolje, nema više konstantog umora i iscrpljenosti. Da, preporučujem ImunoPure.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 + = 56