Intimotea – iskustva – komentari – cena – gde kupiti – u apotekama

Intimotea - iskustva - komentari - cena - gde kupiti - u apotekamaIntimotea je biljni čaj za zdravlje reproduktivnog zdravlja namenjen ženskoj populaciji jer direktno utiče na ženske hormone. Od kako se ovaj fantastični čaj pojavio kod nas, prodaja u Srbiji je pokazala da je za vrlo kratko vreme postao najpopularniji proizvod u svojoj kategoriji zbog kvaliteta naravno, ali i cena mu je vrlo povoljna, kako iskustva i komentari jasno govore sami za sebe. Ovaj čaj blagotvorno deluje na celokupan ženski organizam, ali je njegova najveća snaga usmerena na reproduktivne organe, a redovna upotreba održava normalan hormonalni ciklus, regeneriše reproduktivne organe, a i sprečava razvoj sa tim organima vezanih bolesti i problema.

Intimotea – sastav  – sastojci

Intimotea čaj za reproduktivne organe i lečenje bešike je drugačiji od svih ostalih, zato što jeste apsolutno prirodan, ali su njegovi sastojci ekstrahovani najnovijim laboratorijsim tehnologijama, tako da svi zajedno postižu spektakularne rezultate. U Intimotea sastav ulaze moćne biljke, kao što su žalfija, neven, kunica, gospin plašt, pljuskavica i očajnica.

Intimotea - sastav - sastojciGospin plašt biljka poseduje antibakterijska i antigljiviča svojstva, ublažava bol i menstruacije. A u sastav ove mešavine ulazi pljuskavica kao izuzetno važna komonenta jer ima protivuplano dejstvo, ublažava nadutost i vrlo blago čisti creva. Ostali vodeći sastojci su kunica koja je prirodni antiseptik, normalizuje mikrofloru, poboljšava varenje,i stabilizuje hormone. Zatim tu je neven, koji normalizuje spavanje,uklanja grčeve i takođe stabilizuje emotivno stanje, kao i žalfija koja pored toga što ima protivupalno dejstvo, deluje i kao prirodni afrodizijak, pojačava seksualnu želju i odlučnost, i naravno stimuliše proizvodnju polnih hormona. A u sastav ulazi i očajnica koja uklanja upalu i ima zadatak da spreči nastanak cisti, a takođe poseduje antibakterijska i antigljivična svojstva.

Službena stranica: www.intimotea.rs

Intimotea – komentari – forum  – iskustva

Intimotea čaj je idealan za upotrebu od doba adolescencije sve do poznog menopauznog doba, i kako iskustva i  komentari naših dragih korisnica stalno ističu, ako pogledate neki ženski forum, neverovatno je koristan u slučaju klasičnih upala bešike, zatim raznih cisti, neurednog menstrualnog ciklusa, bolnih menstruacija, klimakteričnih problema i nedostatka seksualne želje, kao i suvoće vagine.

Intimotea - komentari - forum - iskustvaI treba da znate da je ovaj čaj dokazano delotvoran, jer je prošao studiozno ispitivanje u najvećem nezavisnom evropskom centru, u Švajcarskoj. Testirano je 4659 žena uzrasta preko 18 godina i rezultati su pokazali veliku delotvornost ovoj čaja u lečenju i prevenciji reproduktivnih organa, kao i regeneraciji celokupnog ženskog organizma. Pogledajte zato bilo koji forum i uverite se i sami koliko su pozitivni komentari, ako znamo da se čak 95% žena u današnje vreme suočava sa ovim tipovima poremećaja. Testiranje je jasno pokazalo da na celokupnom ispitivanom uzorku, čak 98% žena je izjavilo da im se sredio menstrualni ciklus, 91% je pokazao normalizovanje flore intimne regije, 89% žena se pohvalilo da više nemaju menstrualne grčeve, čak 93% je pokazalo da su nestale gljivične i bakterijske infekcije, i pri svemu tome uklonjeni su im upalni procesi. Zbog svega ovoga, biljni, a toliko efikasni čaj je vaše prvo i pravo rešenje za sve vaše „ženske“ probleme!

Intimotea iskustva su potpuno drugačija, zato što ovaj čaj za rešavanje svih vrsta ženski problema:

Prednosti:

 • uklanja upale
 • dezinfikuje intimne organe
 • uklanja neprijatan osećaj, naduvenost i bol
 • stimuliše lubrikaciju
 • povećava seksualnu želju
 • lak je i jednostavan za pripremu i upotrebu

Nedostaci:

 • proizvod je dostupan isključivo preko oficijelnog websajta zvaničnog distributera

Intimotea – Srbija – cena  – u apotekama – gde kupiti

Intimotea - Srbija - cena  - u apotekama - gde kupiti

Intimotea je ono što vam je dugo bilo potrebno, a ono što je najbolje od svega je da je njegova cena vrlo povoljna. Međutim, ovaj fantastični čaj, ako se pitate gde kupiti kada je u pitanju Srbija, nije moguće nabaviti u običnim prodavnicama, po kupujem prodajem sajtovima, ili u apotekama, jer je jedino dostupan preko zvaničnog websajta ovlašćenog distributera.

S obzirom da prodaja ide direktno, na samom sajtu je i Intimotea cena najpovoljnija zato što se izbegavaju trgovačke marže. I vodite računa jer su se u skorje vreme pojavile kopije baš ovog čaja, a čiji rezultati nisu ni približni. Zato ako se pitate gde kupiti, ne tražite ga u apotekama kada je Srbija u pitanju, već samo na sajtu oficiujelnog distributera gde mu je i cena najpovoljnija.

Službena stranica: www.intimotea.rs

Intimotea – neželjeni efekti – rezultati

Intimotea - nezeljeni efekti - rezultati

Kada je u pitanju Intimotea čaj koji će magično ukloniti sve vaše ženske probleme, neželjeni efekti apslutno ne postoje, a rezultati su trajni i vrlo vidljivi već od samog početka primene. Potrebno je samo jednu kafenu kašičicu ovog fantastičnog čaja preliti sa 600 ml vrele vode i ostaviti poklopljeno da odstoji 15 – 20 minuta. A zatim ga možete konzumirati tri puta dnevno bez obzira na ritam vaših obroka, i visdećete da su rezultati skoro momentalno vidljivi i osećaćete se fenomenalno. Zato nemojte oklevati i ne trpite bol, kada je rešenje tako lako dostupno. Naručite odmah i budite zdravi!

9 COMMENTS

 1. Da li je neka od vas dama probala već ovaj čaj Intimotea vezano za neuredne menstruacije? Prosto ne znam više šta da pokušam, bolovi su neverovatni i tih par prvih dana kada treba da dobijem i kada je početak je prava katastrofa. Ne mogu da idem na fakultet. Dok sam bila u srednjoj školi još je i moglo da prođe, ali sada nema šanse da dobijem opravdanje, a nijedan profesor mi ne bi ni verovao da se danima previjam u krevetu i ništa ne jedem, i ne mogu ni da spavam. Hvala na bilo kakvim informacijama.

  • Meni se desilo nešto slično, jer sam malo starija od tebe. Istovetna priča, samo što mi je ginekolog prepisala antibebi pilule u to doba jer je tvrdila da će to da mi normalizuje menstruaciju i u isto vreme očisti one pubertetske akne, jer su baš bile izražene. Elem, posle par meseci ja sam se tako ugojila zbog tih tableta, ali nisam imala ni jedno drugo rešenje. A onda sam počela da menjam ishranu, pa mi je bilo malo bolje kada sam počela više da jedem teleću džigericu i pijem koncentrovane čajeve od koprive, ali je to sve bilo daleko od idealnog. I stvarno mi je svega bilo dosta, ali se pojavila moja tetka koja živi u inostranstvu i donela mi baš Intimotea čaj jer se tamo pojavio ranije nego kod nas. I hvala joj do neba jer me je momentalno spasila. Nikad ništa bolje i brže nisam probala nego baš Intimotea čaj i sad sam presrećna što može da se nađe kod nas.

 2. Ma za mene su sve to gluposti. Ja verujem samo u pravu farmaciju jer nijedan običan čaj nema takvu snagu da uradi bilo šta po pitanju hormona.

  • Nemojte tako da pričate ako niste probali do sada. Meni je lično Intimotea čaj doneo samo dobre stvari. Prvo sam isto kao ova devojka što je pisala komentar iznad, imala bolne menstruacije i nisu se završile posle trudnoće kako su mi doktori obećavali, jer će kao tada sve samo da se izreguliše. I kako je vreme odmicalo, postajala sa sve suvlja i suvlja, što je jako bolno u toku seksa, kao što otprilike sve druge i znate. I mislila sam da je menopauza počela malo ranije u mom slučaju, jer sam na kraju krajeva postala suva kao pustinja. Međutim kad mi je komšinica preporučila Intimotea nisam imala šta da izgubim. Počela sam redovno da ga pijem i kada je komšinica došla sledeći put na kafu i pitala me šta se dešava sa pustinjom, samo sam joj rekla da se ukazuju oaze i već vidim i trbušne igračice kako igraju u sred tih oaza. Smejala se slatko.

   • I meni se desilo nešto slično, jer sam isto tako imala stravično bolne PMS faze i bila suva tokom seksa toliko da sam išla na kompletne pretrage i plus išla kod psihologa, jer nisam u nekim godinama, a nije baš normalno da me seks uopšte ne interesuje. A od doktora sam dobijala razne hormonalne tablete, za koje sam kasnije saznala da su jako opasne. I svi mogući lubrikanti koje sam koristila su samo izazivali neopevani svrabež. Ma, grozna jedna situacija. I tačno sam tražila tako nešto da je prirodno, lagano za uoptrebu a 100% sigurno i da mi eliminiše sve vrste ženskih problema. I konačno sam pronašla pravu stvar kad sam počela da pijem Intimotea čaj, jer se sve tako lako i blago sredilo za samo par nedelja.

 3. Ovaj čaj je stvarno savršena stvar, evo da napišem i ja moju priču. Od kako mi je počela menstruacija imala sam te užasne PMS dane, pa onda prvi dani kada dobijem, to je bio pakao. Ma kakvi razgovori i te stvari, u tim danima samo sam se previjala po krevetu i ćutala od muke koliko me je bolelo. I na kraju posle toliko potraga za pravim lekom, a sve sam tako isprobala i one babpske lekove i ove kao ozbiljne doktorske, i ništa nije moglo da mi pomogne dok nisam probala baš Intimotea. I evo me, ja sam nova i srećna žena! Nema bolova, nema oticanja, mogu da funkcionišem normalno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 × = 40