Kući napravio šminku eliminator: 3 alternative

Kući napravio šminku eliminator: 3 alternativeOd tada, kada sam saznao da je bili zajedno šminka na licu stvaranju mnogi od mana kože, žene su pouzdana proizvoda za lice čišćenje u večeri. Iako kozmetičku industriju je ustvari razvio brojne proizvoda za ovaj zadatak, sve više i više će sigurno po domaće šminku removers. Da li bi hteo da se menjamo iz trgovine hemijski proizvodi kao da probam, točno kako se prirodni sastojke spreman, domaći šminku čistiji posao?

Takođe, ako se čini lakše da kupi losion iz radnje kao i pre-pakuje, sve prirodno sastojke, ima koristi i prednosti kod tvoje kože. Odličan je dodatno istinu to mnogo takvih jelo je vrlo lako se raspoređivanje, ne košta nije visok. Pored kreme komponente može biti pronađen u svakom dobro opremljena prodavnici. Pa, trenutno mi ćemo vas obavestim o tri od recepta, uz pomoć završen domaći za skidanje šminke za svaki kože. Prirodno kozmetike eksperiment je jednostavno početi čišćenje!

Kokosovog ulja i glicerin

Kokosovog ulja i glicerinOvo kozmetike uklanjanje losion je velika mogućnost za kožu vlažnost. Svoje masne struktura također uklanja teže da dobiju svoje šminku, kao što, na primjer ripisiväriä, i to jača udaraca na duži rok. Komponente. 3 kašikom prirodni kokosovog ulja 1 tbsp ekstra maslinovu ulju, 1/2 tbsp od glicerin, 1 tbsp vode. Alat.

  • Otporan na tanjir, drvo kašiku, Lidded kontejner, Čist ručnik. Dobavljač. Mjesto kokosovog ulja u grijanje dokaz kontejner i istopiti u vodu, wc.
  • Kad ulje je otopili, mix u maslinovo ulje, glicerin i također vode. Mix puulusikalla i neka se uklopiti ostanite dok ne ode u oblasti temperaturu.
  • Stavi mix na poklopac od teglu prije to jača. Korištenja. Uzmi malu količinu mješavina kao i trljaj to na svojoj koži. Onda je koristio uredno tkanina iz šminku i losion za uklanjanje.

Pčelinjeg voska i ulje od badema

Pčelinjeg voska je proizvod, koja je bogata antioksidanata, prirodno enzima i vitalni amino kiseline, koji dogovor sa tvoje koze uspješno. Badema ulje i jedan procenat se popeo vode da se mješavina, što pomaže da se eliminišu šminku i hrani tvoju kožu sa duboko. Komponente. 5 tbsps voska, 5 supene kašike od badema, nafte, 7 tbsps povećanja vode. Alat. Otporan na kontejner.

Pčelinjeg voska i ulje od bademaDrvo kašiku, Lidded kontejner, Čist ručnik. Proizvođač. Stavi pčelinjeg voska u vatri-dokaz kontejner kao otopljavanje u vodu, wc. Miješati u badema ulje i voda pojačava puulusikkaa koristeći. Izvuci iz toplina kao prebaciti spoj sa poklopcem teglu. Neka cool da područje temperatura nivou i nakon toga staviti u hvatanju u frižideru. Koristi. Skloni losion sa prstom kao masažu to na svojoj koži. Napustim na par minuta, i onda obrisati suočiti sa mekanim peškir.

Naftni žele kao vitamin E

Debeli šminku, zahvaljujući vazelin je zapravo bio iskorišten veoma mnogo sve prirodno kozmetike u kožu za filtriranje, zajedno sa suša olakšanje. Iako to može biti upotrebljeno za šminku eliminacije sa sve prirodno, čak i u ovoj recept prednosti dodao vitamin E. Kombinacija uklanjanje lice kožu nečistoće kao ostaviti kožu meko, da se hidriraš kao i čvrsto. Aktivni sastojke. 5 tbsp vazelina, 1 vitamin E kapsulu. Alat. Otporan na obrok, drvo kašiku, Lidded teglu, Čistu odjeću. Producent. Mjesto vazelin u kontejneru kao otapanja u vodu kupatilo ili u mikrovalnu.Naftni žele kao vitamin E

Mix naftni žele sa vitamin E pilula sadržaj, i stavila mješavina našli kutiju u kontejner. Hajde sjedni u svemiru temperaturu dok spoj jača, i nakon toga se preseli u frižideru. Korištenja. Raširite se tanak sloj losion na kožu. Onda se ukloni sa čistu odeću. Iako isprva je možda se pojavi to šminku od odmara na nema povreda, ovo ponašanje stvara put period mnogo problema. I na ishod, a tvoja koža je elegancija će sigurno biti znatno minimum. Zapamtite da eliminišemo šminku sa lica svake večeri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here