Psorizin – cena – gde kupiti – u apotekama – iskustva – komentari

Psorizin - cena - gde kupiti - u apotekama - iskustva - komentariPsorizin je krema za lečenje hroničnih ekcema, upalnih procesa a koži raznih porekla, kao i simptoma seboreje – hronične upale kože. Ovaj preparat čija je cena vrlo povoljna, je konačno dostupan na našem tržištu, i kako prodaja u Srbiji pokazuje, za kratko vreme je postao najprodavaniji proizvod u kategoriji preparata namenjenih lečenju kože. Kako iskustva i komentari pokazuju, ovaj melem efikasno sprečava rast i razvoj bakterija, regeneriše kožu, i čak sprečava razvoj gljivica, pa tako uspešno eliminiše i gljivična oboljenja stopala. Zbog svega toga nemojte oklevati ni trenutka više i odmah naručite ovaj fenomenalni proizvod preko zvaničnog websajta ovlašćenog distributera.

Psorizin – sastojci – sastav

Psorizin - sastojci - sastavPsorizin je inovativan melem koji jeste kreiran od potpuno prirodnih sastojaka, ali je u isto vreme njegova efikasna formulacija postignuta upotrebom najnovijih laboratorijskih tehnika. A u Psorizin sastav ulaze neven, kantarion, vrbovica, kunica i ekstrakti ljiljana. Ovi sastojci osiguravaju potpunu zaštitu i regeneraciju kože od svih vrsta bakterija, gljivica i imunoloških reakcija vezanih baš za buktanja na površini kože. U sastav ulazi neven koji je od davnina i čak službeno proznat kao jedna od najboljih biljaka na planeti za lečenje kože. Pored činjenice da se koristi za čišćenje i ispiranje otvorenih rana, takođe je vrlo efikasan za razne slučajeve dermatoza, oboljenja jetre i slezine, kao i sprečavanja obilnih krvarenja kod žena.

I takođe se koristi za ublažavanje želudačnih tegoba. A kao vodeći sastojci se pojavljuju i kantarion i vrbovica. Kantarion je snažan prirodni antidepresiv, antibiotik i sedativ. Ova fenomenalna biljka je vrlo efektivna prilikom eliminacije virusa, bakterijskih infekcija, rana, bora, opekotina, kao i kožnih infekcija. I ova biljka vrlo snažno regeneriše i štiti kožu. A vrbovica važi za najbolji prirodni adstrigens, što znači da sužava ili skuplja oštećena tkiva. Takođe je i antiseptic, i bori se uspešno protiv bakterija. Najbolje funkcioniše prilikom lečenja benignih hiperplazija kod muškaraca, što znači da uspešno smanjuje uvećanu prostate, ali takođe isto toliko uspešno smiruje i skuplja proširene ćelije kože, čineći upalom zahvaćene površine manjim. I sasvim je dovoljno naneti ovu fantastičnu kremu nekoliko puta dnevno na čistu kožu i nežno utrljati. Veliko olakšanje ćete osetiti već posle nekoliko sati, a efekti kompletnog lečenja su vidljivi posle samo nekoliko sedmica.

Službena stranica: www.psorizin.rs

Psorizin – forum – komentari – iskustva

Psorizin - forum - komentari - iskustvaPsorizin je revolucionarno rešenje za probleme psorijaze, ekceme, seboreju i gljivična oboljenja. Kako Psorizin iskustva jasno pokazuju ovaj preparat efektivno sprečava rast i razmnožavanje bakterija, ublažava i uklanja sve simptome hronične upale kože – seboreje, a uspešno otklanja i sve posledice gljivičnih oboljenja stopala. A zbog fenomenalne formulacije aktivnih komponenti iz nevena, kantariona, kunice, ljiljana i vrbovice, ovaj melem deluje antibakterjski, antimikotično i antiseboreično.

A kako iskustva i komentari jasno pokazuju, ukoliko pogledate bilo koji medicinski forum, ovaj melem je neverovatno uspešan za lečenje svih vrsta hroničnih ekcema i svih upalnih procesa na koži. Pogledajte bilo koji respektabilni forum i videćete da su komentari neverovatno pozitivni i što se tiče dugoročnih efekata, jer uspešni rezultati lečenja ostaju i kada se prekine sa nanošenjem ove kreme.

Prednosti:

 • eliminiše ekceme na koži do 70%
 • hidrira kožu do čak 85%
 • povećava elastičnost kože i time sprečava njeno pucanje do čak 95%
 • umirujuće dejstvo ispoljava već posle samo 15 minuta
 • prodire u dubinske slojeve epidermisa i tu se zadržava čak do 10 sati
 • potpuno je prirodan i nema nus-efekeata

Nedostaci:

 • je dostupan isključivo preko zvaničnog websajta ovlašćenog distributera.

Nemojte oklevati i ne trpite bolove i svrab, kada je rešenje tako lako dostupno. Posle studiozno urađenih laboratorijskih ispitivanja, čak 97% ispitivanih korisnika tvrdi da su svi simptomi psorijaze otklonjeni potpuno za samo 3 sedmice od početka tretmana, a čak 85% ispitivanihkorisnika tvrdi da su svi simptomi psorijaze ublaženi posle samo prve sedmice od početka upotrebe.

Psorizin – cena – Srbija – u apotekama – gde kupiti

Psorizin - cena - Srbija - u apotekama - gde kupitiPsorizin je revolucionarni proizvod koji se konačno pojavioi kod nas, i Srbija je na listi zemalja koja je počela da ga uvozi, a i cena mu je vrlo povoljna. Ako se pitate gde kupiti ovaj preparat, ne tražite ga po kupujem prodajem sajtovima, običnim prodavnicama ili u apotekama, kada je jedino dostupan preko oficijelnog websajta distibutera kada je Srbija u pitanju. A tu je i cena naravno najpovoljnija, jer se izbegavaju trgovačke marže.

Zato se ne pitajte gde kupiti i ne tražite ga u apotekama, kada je tako lako dostupan direktno preko websajta. Imajte u vidu da je Psorizin cena vrlo pažljivo prilagođena tako da ovaj melem bude dostupan svima, a da sadrži svoj vrhunski kvalitet.

Psorizin – rezultati – neželjeni efekti

Psorizin - rezultati - nezeljeni efektiPsorizin je kreiran od isključivo prirodnih komponenti, i zato su rezultati brzi i efikasni, a neželjeni efekti apsolutno ne postoje.

Redovno ga upotrebljavajte i već posle samo nekoliko sedmica videćete kako su rezultati neverovatni, a sasvim je u redu da ga koristite i preventivno, i to radi regeneracije i podmlađivanja kože.

12 COMMENTS

  • Ja sam koristila. U stvari nisam ga ja lično koristila, nego sam ga mazala svom sinu, pošto je imao strahovit ekcem na unutrašnim delovima ruku i na obrazima. I samo ja znam kroz šta sam sve prošla, jer mu se taj ekcem pojavio kad je imao godinu i po dana, i sve smo pokušali kao roditelji. Vodali smo ga po svim mogućim dermatolozima, tražili najbolje travare po Srbiji, ali ništa nije pomagalo. Meni se srce cepalo kad god bih videla koliko ga boli i svrbi, a da ne pričam da nam je cela kuća bila pretrpana raznoraznim kremama i gelovima za hlađenje, jer je on ludeo od svraba. Baš je teško kada gledaš tako malo dete i da se tako muči, a ne znaš uzrok. Usput smo mu kompletno izmenili i ishranu, ništa šećer, brašno ili mlečno, i opet nije bilo nikakvog pomaka. E onda je moja majka donela Psorizin, jer tada nije mogao da se kupi kod nas, i to nas je bukvalno spasilo. Jedna jedina tuba i sve je bilo sređeno, a onda smo preko prijatelja naručii još jednu za svaki slučaj, ali daleko bilo, taj ekcem se nije vratio. Tako da imate sve moje preporuke.

 1. Nemojte da fantazirate o tamo nekim melemima, kad se zna kako se leče ekcemi kože. Prvo, koža mora redovno da se čisti i to da se koristi neki losion i serum posle umivanja i pranja. A onda, ishrana mora da bude tačno određena, jer ne sme da se uzima ništa što bi moglo da izazove alergijske reakcije, i to su skrobni proizvodi,, sve što sadrži šećer i izuzetno važno, mlečni proizvodi. I pored svega toga minimum stresa i dovoljna količina sna. Ovo se zna od davnina da je potrebno za zdravu kožu. Ako to nemate, nema svrhe mazati se bilo čim.

  • Izvinite, ali je lako vama da pišete teoretske stvari ako se nikada niste suočili sa stvarnim životom. Šta da radite kada vaša beba ima strahoviti ekcem, a ništa drugo ne uzima nego majčino mleko. A u isto vreme majka vodi računa baš da ne uzima mlečno, slatkiše i skrob. To su neke daleko komplikovanije priče vezane za kožu i ne može tek tako da se daje uopšten savet, jer da to tako može, niko živ više ne bi imao nijedan jedini problem sa kožom. Ali ipak nije tako.

 2. Izvinite, kako mogu da naručim Psorizin. Sad sam pročitala baš ovu priču o malom detetu, a moje unuče isto ima neke ekceme povremeno po obrzaima i ništa što roditelji mažu ne pomaže. A ja se ne razumem u ovo naručivanje preko Interneta, a baš hoću da ih obradujem i kupim Psorizin.

  • Samo kliknete na ovu liniju http://www.psorizin.rs, i kada vam se otvori nova strana, pogledajte na njoj gde je deo za naručivanje. To mora da piše. E kada to nađete, popunite svoje ime i adresu, i ponovo kliknite ispod da potvrdite narudžbinu. Obično ima dugme ispod. I ako ste to dobro uradili, odmah će se pokazati da je porudžbina primljena, i za dan dva doneće vam poštar na vrata. A tada se i plaća.

 3. Meni je Psorizin jako pomogao. Imala sam raznorazne ekceme i psorijazu svuda po nogama. I to me je jako depresiralo, jer sam još uvek u mladim godinama, i bilo mi strašno traumatično da obučem kraću suknju ili da uopšte razgovaram sa momcima. I sve što sam pokušavala da mažem, uključujući i tečne pudere da bih pokrila te rane i fleke, ništa nije pomagalo, a ja sam delovala jako neuredno. Kada sam prvi put probala Psorizin, nisam mogla da verujem kako dobro deluje, i meni je trebalo dve tube da to sve eliminišem za sva vremena, a sada razmišljam da kupim još jednu čisto da je imam u kući za svaki slučaj.

 4. Ja moram da priznam da koristim Psorizin za lice, jer sam shvatila da mi fenomenalno regenriše kožu, i ono što me je nerviralo jako dugo je činjenica da kako sam počela da starim, tako su mi se urezale one nazolabijalne bore, one dve crte od nosa do ivice usana, a to stvarno otkriva koliko žena ima puno godina. I svašta sam probala od preparata, ali Psorizin najbrže briše te bore, tako da je ova krema moj saveznik broj 1 protiv starenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here