Pure Argan Oil – u apotekama – iskustva – cena – gde kupiti – komentari

Pure Argan Oil - u apotekama - iskustva - cena - gde kupiti - komentariPure Argan Oil je preparat za rast i negovanje vaše brade. Kako iskustva i komentari širom sveta ističu, ovo je najbolji proizvod koji se pojavio na svetskom tržištu i bukvalno nema ničeg boljeg, a prirodnijeg za postizanje najboljeg kvaliteta kada su muške dlake u pitanju, konkretno brade u ovom slučaju. Uz sve to cena ovog preparata je više nego samo povoljna, imajući u vidu vrhunski kvalitet ekstrahovanja ulja iz samog ploda argana. Ovaj vrhunski proizvod je moguće naručiti samo preko websajta ovlašćenog distributera u Srbiji i kako prodaja pokazuje, ovo je najtraženiji i najkvalitetniji preparat dostupan konačno i kod nas.

Pure Argan Oil – sastojci – sastav

Pure Argan Oil - sastojci - sastavPure Argan Oil je apsolutno prirodan proizvod. Ovo ulje koje se naziva i tečno zlato, se izdvaja iz velikih, zelenih plodova arganovog drveta Argania spinosa, a koje se može pronaći samo u određenim delovima Maroka. U tim plodovima su u stvari arganovi orasi iz kojih se izdvaja ulje, vrlo pažljivim i tradicionalnim načinima. Naime, da bi sastav ostao neoštećen, orasi se razbijaju kamenjem, a zatim melju, pa se ta smesa gnječi rukama i cedi, kako bi se izdvojilo ulje. Zbog svega toga potrebno je oko 100 kg svežih plodova da bi se postigao 1 litar arganovog ulja, što samo jasno govori koliko je Pure Argan Oil sastav dragocen i moćan u svom dejstvu. Sastojci samog arganovog ulja su nezasićene masne kiseline u velikim količinama, kao i tokoferol to jest vitamin E. Kao prateći sastojci pojavljuju se još i karoteni, koji blagotvorno utiču na zaštitu kože i samih vlasi.

Zbog svega ovoga sastav preparata je apsolutno prirodan i upravo zbog toga vaša koža i brada će se brzo regenerisati i vlasi će postati jače, otpornije i naravno daleko gušće, jer će se komponente samog preparata lako ubacivati u potkožne slojeve i momentalno delovati na folikule dlaka.

Službena stranica: www.pure-argan-oil.rs

Pure Argan Oil – komentari – forum – iskustva

Pure Argan Oil - komentari - forum - iskustvaPure Argan Oil je definitivno najbolji preparat za rast i negu brade koji je konačno dostupan i na našem tržištu. Kako iskustva i komentari jasno pokazuju ako pogledate bilo koji forum koji se bavi ovim temama, videćete da su korisnici prezadovoljni. A zvanična Pure Argan Oil iskustva dobijena kroz klinička ispitivanja su pokazala da ovaj preparat za 95% smanjuje lomljenje i gubitak kose, za 90% smanjuje opadanje kose i brade, a 97% korisnika je prijavilo i više elastičnosti. Postupak je vrlo jednostavan zato što je potrebno da samo jednom u tri dana nanesete nekoliko kapi ulja na kosu ili bradu i nežno ga umasirate. A rezultati će se pokazati već za nekoliko nedelja i to tako da nećete moći da verujete svojim očima, kao što tvrde nebrojeni komentari ako proverite bilo koji forum. Imajte u vidu da zaista mnogi muškarci pate od gubitka kose ili brade što je uslovljeno hormonalnim skokovima ili neujednačenom sekrecijom hormona u krvotok. Vaš problem sa kosom ili bradom nikako nije izolovan slučaj i nema potrebe da se nervirate zbog toga. Pogotovo sada kada je tako lako rešiv.

Prednosti:

 • smanjuje proizvodnju sebuma.
 • obnavlja prirodnu PH ravotežu kože.
 • štiti kosu i bradu od nepovoljnih dejstava okoline.
 • eliminiše sede vlasi i opadanje kose i brade.
 • jača koren dlake i samu dlaku, i ubrzava rast kose.
 • hrani i izgrađuje dlaku, daje volumen, sjaj i elastičnost.

Nedostaci:

 • nabavlja se isključivo preko zvaničnog websajta ovlašćenog distributera.

Zato ne oklevajte već naručite i proverite, zato što se često pojavljuju i popusti koji mogu da idu čak do 50%!

Pure Argan Oil – u apotekama – cena – gde kupiti – Srbija

Pure Argan Oil - u apotekama - cena - gde kupiti - Srbija

Pure Argan Oil je konačno onaj pravi preparat za rast kose i brade koji će brzo pokazati svoje prave i efektivne moći. Ono što je za vas kao korisnika najvažnije je i činjenica da je Pure Argain Oil cena više nego povoljna imajući u vidu njegov neverovatni kvalitet. Ako se pitate gde kupiti ovaj magični proizvod kada je Srbija u pitanju, ne tražite ga po kupujem prodajem sajtovima, u parfimerijama ili u apotekama, jer je dostupan samo preko oficijelno websajta. A tu je naravno i cena najpovoljnija, jer se izbegava trgovačka marža. Molimo vas da vodite računa zato što su se pojavile i daleko slabije kopije, a čija cena je daleko viša. Zato ako se pitate gde kupiti kada je u pitanju Srbija, ne tražite ga u apotekama, već samo direktno od ovlašćenog distributera.

Službena stranica: www.pure-argan-oil.rs

Pure Argan Oil – neželjeni efekti – rezultati

Pure Argan Oil - nezeljeni efekti - rezultati

Pure Argan Oil je potpuno prirodan preparat, rezultati su fantastični i brzi, neželjeni efekti apsolutno ne postoje, i to je upravo ono što vam je odavno bilo potrebno. Uz ovo magično „zlatno ulje“ vaša kosa i brada će prosto zasijati i postati daleko gušće nego ikada pre, a rezultati će zadiviti sve iz vaše okoline. ne oklevajte i naručite dok traju zalihe!

14 COMMENTS

 1. Da li je istina sve ovo što sam upravo pročitao o Pure Argan Oil. Da li je to neka krema ili šta je? Nije mi baš najjasnije, a isto me zanima da li to pomaže ženama u slučaju alopecije. Moja majka je odjednom izgubila kosu u nekoliko pečata pozadi glave i doktor je uradio sve moguće testove, kao nije ništa imunološki, i svi pretpostavljaju da je to zbog stresa. I sad me interesuje, pošto tražim sve redom šta može da pomogne, ima raznih recepata, ali u mnoge ulazi i ulje, a videla sam da to argan ulje može da pomogne.

  • Ne znam da li može da pomogne ženama, mada mislim da bi i moglo, jer je baš ovo ulje bogato vitaminom E. Ja sam ga kupila mom mužu koji ima onu standardnu mušku ćelavost i ja sam bila ta koja je vodila računa da ga namaže na glavu svaka tri dana, jer bi kukao i žalio se što je ćelav, ali ga večito mrzi da išta uradi po tom pitanju. I bukvalno smo počeli tako pre dva meseca i za mesec dana baš mu je dobro izrasla neka sitna i plava kosa tu gde je ranije godinama bio ćelav. Onda sam ja predložila da napravimo pauzu, pa sam sada ovde da naručim sledeću turu. A inače, to je bočica sa uljem u kojoj je dovoljna količina ulja za mesec dana. Tako da je sasvim dovoljno za jednu turu. Opet, ne znam šta da vam kažem, ali mislim da od Pure Argan Oil vašoj majci može samo da bude bolje, a ništa loše ne može da se desi u svakom slučaju.

  • Nije istina, ja sam koristio baš za ćelavost i to baš ovo Pure Argan Oil, i to sam koristio i za bradu i za kosu to jest ćelavost. Brada mi je bila ređa na nekim delovima, kao mali ćelavi kružići, a baš volim da nosim bradu i odlično mi stoji. A sa kosom je bila ona redovna muška ćelavost na vrhu glave. E sve sam ja to mazao mesec dana i to vrlo pobožno, i evo ima pomaka i to je jako dobro vidi. I zato hoću da nastavim još jednu turu i onda mislim da mi više neće ni trebati.

 2. Kako da kupim ovaj Pure Argan Oil? Ja sam stariji čovek i ne razumem se tako dobro u ovo naručivanje po Internetu. Kako se to uopšte radi?

 3. Jao meni je sramota da priznam, ali sam taman jedva dočekao da pustim bradu, a onda su počele da mi izlaze sve neke sitne bubuljice i to me je više iritiralo nego kad sam se redovno brijao. I to je tako trajalo dok mi ortak nije rekao da moram svako jutro da perem tu bradu kao da se umivam, tako da koža ispod bude čista. I to je eliminisalo svrab i bubuljice, ali mi je onda koža bila suva, a o bradi tek da ne pričam, sve je bilo jako suvo i onako naelektrisano, ni na šta nisam ličio i svaka dlaka je vodila svoju politiku. E kad sam počeo da mažem baš Pure Argan Oil, onda se sve konačno sredilo. I to jako lepo izgleda, a i miriše.

 4. Ne znam da li meni može da pomogne ovo ulje, jer mi dlake očito rastu na svim pogrešnim mestima, a traljavo na bradi i glavi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here