Pure Kick – cena – gde kupiti – u apotekama – iskustva – komentari

Pure Kick - cena - gde kupiti - u apotekama - iskustva - komentariDa li tražite način da smršate i budete izvajani bez mnogo muke? Vežbanje i promena ishrane mogu biti dobri i uspešni ukoliko ne predstavljaju stres za vaše telo, jer stres usporava metabolizam. To znači da se čak možete gojiti umesto da mršavite. Napredni sagorevači masti pomažu da ubrzate metabolizam i zato topljenje masti može biti zagarantovano čak i kada imate povećan unos masti. Jedan od odabranih sagorevača masti koje predstavljamo danas je Pure Kick. On na prirodan način ubrzava metabolizam i prvenstveno je bio namenjen profesionalnim sportistima.

Međutim, sada svi mogu da izvajaju svoje telo. Šta ga čini tako posebnim? Ovaj sagorevač je napravljen na bazi alfa-2 receptora masti, tako da masti nemaju šanse.  Osim što ubrzava metabolizam, ovaj preparat daje energiju i poboljšava izdržljivost. Želja za ugljenim hidratima je smanjena, a masti se tope u problematičnim područjima. Preparat je odličan jer čuva vašu mišićnu masu. Da li vas interesuju iskustva, komentari, sastav i cena Pure Kick preparata? Ostanite sa nama do kraja recenzije i saznajte sve to i mnogo više.

Pure Kick – sastojci – sastav

Pure Kick sastav čine pažljivo odabrani i istraženi sastojci, koji zbog svojih karakteristika pomažu kod sagorevanja masti, povećavanja energije i suzbijanja apetita. Svi sastojci u Pure Kick preparatu su organski i ekstraktovani su prirodnim putem. Hajde da pogledamo koji to najznačajniji sastojci čine sastav Pure Kick preparata:

Pure Kick - sastojci - sastav

 • Ekstrakt zelenog čaja – poznat po tome da ubrzava razgrađivanje ćelija masti čak do 15 puta
 • GTF hrom – podstiče razgradnju šečera i masti i ne dozvoljava toksinima da se skupljaju u telu
 • Cink – uklanja holesterol iz krvi
 • Kajen paprika (seme) – poznata po termogenom efektu, jer podstiče metabolizam i ubrzava oksidaciju ćelija masti. Sprečava nastanak dijabetesa i skupljanje masti jer povećava osetljivost tela na insulin za 24%
 • Glukomanan – zadržava osećaj sitosti
 • Vitamin B12 – daje energiju i poboljšava izdržljivost
 • Vitamin B6 – potpomaže apsorpciju aminokiselina i tako utiče na rast mišića i ne samo to, uključen je u regulisanje ugljenih hidrata
 • Piperin – zaustavlja delovanje alfa-2 receptora, a aktivira rad beta-1 receptora koji razdvajaju i odbacuju masti
 • Ekstrakt zelene kafe – smanjuje glad i poboljšava opšte stanje mišića.

Službena stranica: www.pure-kick.rs

Pure Kick – forum – komentari – iskustva

Pure Kick iskustva smo potražili na forum stranicama kako bismo se uverili u delotvornost i ispravnost samog preparata. Komentari muškaraca koji su želeli da smršaju i zadrže mišićnu masu potvrđuju da je Pure Kick zaista odličan izbor za tako nešto. Kako komentari pokazuju, muškarci su posebno zadovoljni brzinom kojom možete da skinete i do 20 kg.

Pure Kick - forum - komentari - iskustva

Jednostavno, metabolozam je zaista ubrzan. I ne samo to, većina sportista ima moto koji se odnosi na korišćenje prirodnih preparata, a Pure Kick je jedan od takvih preparata. U iskustvima na forum stranicama posebno se ističe činjenica da organizam ne traži ugljene hidrate i da je pun energije.

Pure Kick – cena – gde kupiti – u apotekama – Srbija

Pure Kick - cena - gde kupiti - u apotekama - SrbijaU ovom pasusu bavimo se možda i najvažnijim pitanjima: gde kupiti i koja je Pure Kick cena? Pure Kick ne možete da kupite u apotekama kada je u pitanju Srbija, jer distribucija i prodaja u apotekama još uvek nije dostupna. Međutim, preparat možete da nabavite bez recepta. To svakako nije odgovor na pitanje: gde kupiti Pure Kick? Odgovor je vrlo jednostavan: na zvaničnoj stranici proizvođača. Preporučujemo vam da ovaj preparat ne nabavljate na „kupujem prodajem“ stranicama, jer se može desiti da naručite lažni preparat. Na datoj stranici treba da unesete osnovne podatke i sačekate da vas pozove operator iz kol centra.

Tako će vaša porudžbina biti potvrđena, a preparat stiže kroz nekoliko dana ukoliko je Srbija država u kojoj poručujete ovaj preparat. Cena ovog preparata je pristupačna, a nismo je naveli jer se cena menja često u zavisnosti od trenutnih akcija, pa vam savetujemo da sami proverite koliki vas popust danas čeka.

Službena stranica: www.pure-kick.rs

Pure Kick – rezultati – neželjeni efekti

Pure Kick - rezultati - nezeljeni efektiNad Pure Kick preparatom izvršena su brojna istraživanja i ispitivanja, kako bi se utvrdili stvarni rezultati ovog preparata. Zahvaljujući studiji koja je izvedena nad alfa-2 receptorima i drugim sastojcima koji su važni kod sagorevanja masti, stvorena je Pure Kick formula koja pomaže da vrlo lako oblikujete telo na problematičnim oblastima. Svi sastojci su pažljivo odabrani i najboljeg su kvaliteta, a količine sastojaka su u pravoj meri za postizanje najboljih rezultata. Pure Kick poboljšava sintezu i sposobnost tela da prikuplja proteine. To znači da se masti tope, ali da mišići ostaju, odnosno rastu jer Pure Kick jača mišićna vlakna. Preparat je bezbedan, te neželjeni efekti nisu zabeleženi.

Prodaja ovog efikasnog, a prirodnog preparata stigla je i u Srbiju, a podsećamo da preparat možete da nabavite na sledećoj stranici proizvođača.

Prednosti:

 • preparat ubrzava metabolizam
 • izdržljivost poboljšana, energija dostupna
 • masti se tope u problematičnim područjima
 • mišićna masa očuvana
 • želja za ugljenim hidratima smanjena
 • lako se koristi
 • preparat bezbedan i 100% organski

Nedostaci:

 • proizvod je dostupan samo na službenoj web stranici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here