Slimax – cena – gde kupiti – iskustva – komentari – u apotekama

Slimax - cena - gde kupiti - iskustva - komentari - u apotekamaSlimax je čaj za mršavljenje, koji ne samo da će vam pomoći da se rešite prekomerne težine, već će sačuvati prvenstveno vaše zdravlje, očuvati mišićnu masu, ubrzati metabolizam, pospešiti probavu i naravno, dati vam dodatnu energiju.

Kako iskustva i komentari kažu ovo je za kratko vreme postao najpopularnije sredstvo za gubiatk težine na celom Balkanu, a kako prodaja u Srbiji jasno pokazuje, i naši korisnici su mu odmah poklonili poverenje. Uz sve to, imajte u vidu i da je njegova cena vrlo pristupačna, a lako se može naručiti preko zvaničnog sajta. Ne oklevajte, jer ovo je ono što ste dugo tražili!

Slimax – sastav – sastojci

Slimax - sastav - sastojciSlimax čaj za mršavljenje ima tako inovativno formulisan sastav da je dovoljna bukvalno jedna šolja da momentalno osetite prestanak gladi i navalu nove i čiste energije. Svi njegovi sastojci su apsolutno prirodni, samo što su ekstrahovani najnovijim laboratorijskim i farmaceutskim tehnologijama, tako da u sinergiji, to jest zajedničkom delovanju, postižu punu efektivnost i ubrzavaju metabolizam ogromnim brzinama, dok vam u isto vreme regulišu probavu, eliminišu naduvenost u stomaku i težinu u telu, ubrzavaju preradu hrane, i svi hranljivi sastojci su na taj način potpuno iskorišćeni, dok se salo topi i u isto vreme dešava potpuna detksifikacija organizma.

Po tome je upravo čuven Slimax sastav i to ga razlikuje od svih ostalih prirodnih i hemijskih preparata, koji neminovno donose i neželjene efekte. Efekti su toliko značajni da ćete biti zapanjeni kako tako bazičan sastav, ali tako dobro uklopljen može da proizvede tako zapanjujuće rezultate, a tome upravo zahvalite sinergijskom dejstvu biljaka kao što su kičica, koren maslačka, list koprive, imela, list breze i kora krušine koje ulaze u ovu formulaciju.

Službena stranica: www.slimax.rs

Slimax – iskustva – forum – komentari

Slimax - iskustva - forum - komentariSlimax čaj za mršavljenje spaja tradicionalnu herbalnu medicine i najnovije inovativne medicinske tehnologije. Kako iskustva i komentari korisnika jasno pokazuju, ako pogledate bilo koji medicinski forum koji se bavi ovom tematikom, efektivnost ovog čaja je daleko iznad svih ostalih proizvoda u ovoj kategoriji uključujući i tablete za mravljenje, koje mogu da budu pogubne za hormonalne procese i sveukupno zdravlje organizma.

Sam čaj je dugo kreiran i korišćeno je čak 2000 biljnih vrsta u kombinacijama kako bi se videlo koja to formulacija postiže najbolje efekte u skaldu sa ljudskim metabolizmom. Sami mikronutrijenti u odabranim biljkama prvenstveno podstiču detoksifikaciju, zatim eliminišu napade gladi, a u isto vreme aktiviraju kiseline koje ragrađuju hranu, koriste je potpuno i takođe, razgrađuju masnoće i izbacuju ih pretvarajući ih u čistu energiju. Ako pogledate bilo koji respektabilni forum i pogledate kakvi su komentari videćete da je potrebno piti ovaj čaj dva ili tri puta dnevno, u toku samo mesec dana i videćete velike efekte. U prve dve sedmice počeće razgradnja dubokih naslaga masti, toksini će napuštati telo, dok nivo alkaliteta u krvi raste, a sastav krvi se poboljšava. Praktično, nećete samo gubiti težinu već i regenerisati vaše sveukupno zdravlje.

Slimax iskustva su nešto potpuno drugačije od svega što ste do sada mogli da probate, jer ovaj čaj ima mnogo dobrobiti:

Prednosti:

 • ubrzava i poboljšava probavu
 • eliminiše naslage masnoća
 • smanjuje apetit i napade gladi
 • reguliše nivoe holesterola i šećera u krvi
 • elimiše nadutost i težinu u stomaku

Nedostaci:

 • proizvod je dostupan samo na službenoj web stranici

Slimax – cena – Srbija – gde kupiti – u apotekama

Slimax - cena - Srbija - gde kupiti - u apotekamaSlimax je efektivan preparat, potpuno prirodan, bez neželjenih efekata, lak za upotrebu, i uz to i cena mu je više nego povoljna. Ako se pitate gde kupiti i koja je Slimax cena, ne tražite ga u običnim prodavnicama, u apotekama ili kupujem prodajem tipovima sajtova, kada je jedino dostupan samo preko oficijelnog websajta zvaničnog distributera kada je Srbija u pitanju: www.slimax.rs. I molimo vas da se čuvate kopija koje su se pojavile u poslednje vreme, jer njihovi efekti nisu ni približni originalnom preparatu.

Zato se ne pitajte gde kupiti i ne tražite ga u apotekama, jer kada je Srbija u pitanju, dostupan je isključivo preko zvaničnog websajta, gde mu je i cena najpovoljniji, i često možete naći fantastične popuste koji mogu da idu i do čak 50%!

Slimax – neželjeni efekti – rezultati

Slimax - nezeljeni efekti - rezultatiSlimax čaj za mršavljenje, detoksifikaciju i regeneraciju celokupnog organizma je potpuno prirodan, a upravo zbog te činjenice rezultati su zadivljujući, a neželjeni efekti ne postoje. Zbog njegove specifične formulacije, ovaj čaj ne samo da brzo i lako rešava problem gojaznosti, već i normalizuje nivoe holesterola i šećera u krvi, ubrzava probavu i normalizuje metabolizam.

Rezultati govore sami za sebe, a vi ćete se pijući ovaj osvežavajući čaj osećati energičnije i poletnije, i biti spremni da promenite svoj celokupan život na bolje. Zato ne oklevajte i naručite odmah!

11 COMMENTS

 1. Da li je već neko koristio Slimax čaj? Čitala sam sve najbolje o tom proizvodu, ali mi isto tako i zvuči malo neverovatno. Svaka nova informacija je dobrodošla. Hvala puno.

  • Meni je jako pomogao, pa ima sad oko godinu dana. Prvo naravno da sam bila skeptična, ali kako sam počela da ga pijem, a stvarno ima predivan ukus, ubrzao mi se metabolizam i naravno probava. I u tih prvih mesec dana nisam ni osetila samo je spalo skoro 10 kilograma sa mene. Dobro, puno toga je bilo voda u suštini, i sledećeg meseca sam skinula još 6 kilograma, a onda trećeg meseca još 6. A taman toliko sam i planirala. Najbolje od svega je što nisam držala nikakve dijete, nego sam počela normalnije da se hranim. Ne zato što sam to sebi nešto zacrtala, nego je prosto telo počelo da mi traži malo više kuvanog povrća i rešila sam se slatkiša i peciva.

 2. Meni se isto dešava ova dilema, jer nikada nisam imala probleme sa viškom kilograma, ali posle trudnoće i dojenja, kao da se svaki zalogaj lepi na mene. Istina imam često i zatvor kao da ne mogu da ispustim sve iz sebe, verovatno zbog stresa, ali hoću bolje da izgledam i znam da je moguće. Samo sad razmišljam da li da naručujem ovaj čaj ili da rizikujem sa raznim pilulama.

  • Verujte mi da je Slimax čaj najbolja stvar koju sam mogla da koristim, a koristila sam sve i svašta, o dijetama i raznim suplementima da ne pričam. Prosto mi dođe žao što sam tolike pare bacila niz wc šolju bukvalno, kad se samo setim svih čudesnih tableta i njuihovih reklama. Međutim, Slimax čaj mi je donela sestra kad je videla koliko se mučim posle trudnoće i da bukvalno gladujem, a da ništa ne spada sa mene. I tako sam počela da pijem Slimax i nisam ni razmišljala da će mi pomoći, bilo mi je bitno da pokrene probavu. Nisam ni primetila kako je garderoba na meni počela da visi i ljudi iz komšiluka su počeli da me pitaju šta to radim da izgledam tako dobro. I tada sam bukvalno stala na vagu i oduševila se momentalno. Nastavila sam da ga pijem još mesec dana i sada sam srećna žena.

 3. Meni je pomogao prijatelju, jer sam i ja sve pokušao, pogotovo se sećam kad sam krenuo sav srećan na ketogenu dijetu i samo mi je tras pala energija nisam mogao da se pomeram ko čovek. A usput sam imao jako visok holesterol i pritisak, i doktorka je vrtela glavom kad god me vidi i pokušavala je da me upozori da ću da dobijem šećer. Sve sam to znao i sam, samo nisam imao pojma kako, jer su mi dijete uzimale energiju i bukvalno nisam mogao da idem na posao dok sam na dijeti, a to mi se nikako nije isplatilo. E moja divna žena mi je nabavila baš Slimax čaj i pošto nije zahtevao ništa specijalno osim da ga pijem u toku dana, ja sam to prihvatio. I stvarno mic po mic krenulo da mi spada sve, nisam bio gladan, a super sam se osećao. Za dva meseca izgubio sam 10 kila i evo nastavljam još malo, jer još 10 i ja ću da imam kilažu kao kad sam bio momak.

 4. Ja ne znam kome i kako da se zahvalim, ali meni je Slimax čaj promenio život. Ne samo što sam bila gojazna, nego i dijabetes tip 2 i sve redom hronične boleštine. Bila sam i reumatična, kičma slabo pokretna, mišići nula, a salo na sve strane, pored akni i razni čuda koja su mi izlazila po koži. A bila sam tek na početku tridesetih što je prerano da tako propadnem. Majka mi je kupila ovaj čaj i ja sam bila skeptična, ali sada ne samo što sam lakša i zdrava, već sam krenula na kurs plesa, treniram svaki drugi dan i osećam se kao zmaj. Zato hvala vam od srca i svima preporučujem ovaj čaj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here