Terapija potpuno suv i halkeilevaa koža voće

Terapija potpuno suv i halkeilevaa koža voćeUz to ste koristi od ovih voće da uživaju u, moraju imati koristi od, na primjer, koža zdravlje i wellness, i hehkeyden povećati. To je rekao da većina ljudskim uslovima zbog neadekvatne dijetu. Zajedno sa voće i povrće od onih stvari koje tvoje tijelo dobije jedan od najvažnijih hranjivih tvari. Voce je od pomoci za primjer, koža puca da se zaštitimo od i bavimo.

Najviše koristi spojeva na koži su C-A-E – kao D-vitamin, anti-oxidant, kolagena i cink. Terapija suhu kožu od uzivajuci od njih savršeno!

Vitamina C

Vitamina CAskorbinsku kiselinu, odnosno vitamin C se igra veliku ulogu u nekoliko tijelo reakcije. To je vrlo pouzdan da pomoć kožu unaprijediti izgled. Ovo vitamin je od presudne važnosti za kolagena i crvena celija proizvodnju, i to dodaje otpor je nastup. Vitamin C je pun limun, kao crveni voće, i to je samo jedno od najboljeg materijala za kožu regresije reklamirati.

To također povećava kožu snaga, kao mlad snaga, pružajući to da sjaj. Vitamin C se moraju primiti, međutim, samo u malim količinama, ili je uklonio kroz pišam. Većina vitamin C koji voće su slijedeće:

  • guave (243 mg).
  • u kiwi (80 mg).
  • lemon (65 mg).
  • narandžasta (60 mg).
  • jagode (59 mg).

Imajte na umu da je Predložio dnevnik iznos za žene je otprilike 75 mg kao i tip u vezi 90 mg.

Vitamina A

Interno koristio retinol ili nedostatak vitamina Je promovirati tijelo je zdrava film. Na površini to još jednom za poboljšanje kožu i sluzav membrane područje. Povrh svega, to je u stanju anti-oxidant, koji štiti od prerano kožu starenja. Vitamin Je stimulira kolagena proizvodnju, a i taj faktor pomaže da kožu bolje kao dodatni skladu izgled. Njen prethodnik beta-karotena čini nijansu kože bolje, uz pomoć unaprijediti kožu wellness, i također säteilevyyttä. Bogati u vitamin sadrže voće uključuju, između ostalog:.

  • lubenica.
  • malina.
  • jagode.
  • blackberry.
  • breskve.

Vitamin E

Ovo je također poznat kao tokoferolina. Vitamin E je debela-rastvorljiv vitamina, koji je i dalje u voce, povrce, seme i također zrna. To će početi sa unaprijediti tijelo je zdravlje i wellness na mnogo načina, ali to je isto tako suštinsku ulogu u izgled kožu u pitanju. Radi kao antioksidans, unapređenje je koža microcirculation. To je dodatno pomaže elastičnost kožu, niže ožiljke, i također bore pored daje zaštitu od sunca je UV zrake. U generale, vitamin E uzeti u obzir da je izuzetno efikasno ćelije reformistu. Zato je obično koristi kao intenzivnu u kožu zanima sadržaj kožu problem za očuvanje. Najbolje voće za potpuno suv, kao halkeilevan kožu tretman. Otkad znaš šta je potrebno za kožu da se održi hidratizirana i lijepa, obavestićemo te plodove za to su najbolje odluke. Terapija za potpuno suhu kožu kao da dodam ova prirodna zdravlje i wellness proizvoda odmah na svoj na tanjiru! Avocado. Avokadossa je blijedi kooostumus i bogat u masti, veggie ulja kao kalorije.Vitamin E

Čak i ako to je hrana, to se koristi u mnoge elegancija terapije na kožu sa vlaga za oboje kožu kao i kosu sjaj za poboljšanje. Njen glavni sastojci su vitamin Je, beta-karoteenit, B-vitamine (B1, B2, B3, B5 kao B6) i C, E i također vitamina K, pored minerala (kalija i također željezo). Zato avokado je savršeno antioksidans predmet, koji je najbolje za hemijsko, sazreva ili dosadna kožu tretman. Lubenica. Lubenicu ima veze s 92 % vode i elektrolita koji su sadržani u voće. Stoga, to je odličan vlažni kompanija kao i jednostavno vlažnost potpuno suhu kožu zahtjeva. To može biti A-B – C-vitamine, koje su od velike koristi u kožu tretman. Svoje anti-oxidants pomoći da se spriječi tamnim mjestima, nabore i izražavanja linije. To je dodatno jedan od najboljih sve prirodno stvari za akne i pretjerano masna kože zbog smanjenje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here