Venolad – u apotekama – iskustva – cena – gde kupiti – komentari

Venolad - u apotekama - iskustva - cena - gde kupiti - komentariVenolad je micelarna biološka krema kreirana od potpuno prirodnih sastojaka, i kako komentari i iskustva korisnika širom Evrope i Azije pokazuju, ovo je preparat broj jedan za lečenje i preventivu hronične venske insuficijencije. I od kako se pojavila i kod nas, prodaja u Srbiji je jasno pokazala da su naši zadovoljni kupci oduševljeni ovim preparatom, kako učincima koji se brzi, efikasni i trajni, tako i činjenicom da je cena ove kreme vrlo povoljna. Zato nemojte oklevati i naručite je što pre preko zvaničnog websajta ovlašćenog distributera za našu teritoriju: www.venolad.rs. Požurite jer se često pojavljuju i fantastični popusti koji mogu da idu čak i do 50%!

Venolad – sastav – sastojci

Venolad - sastav - sastojciVenolad je preparat koji vam je neophodan svaki put kada osetite bolove, imate česte i neobjašnjive modrice, plave ili otečene vene najčešće praćene čudnim podkožnim osećajem svraba, ako otičete ili imate peckanje ili noćne grčeve. Ovaj preparat je kreiran i testiran čak osam godina u najrespektabilnijim ruskim laboratorijama kako bi se dobila najbolja moguća formulacija koja ima isti ili čak bolji efekat kao jaki hemijski preparati, ali je pri svemu tome Venolad sastav apsolutno prirodan. I njegovi sastojci su tako sinergijski uklopljeni da postižu najbolje i najbrže preventivne i terapijske efekte.

U njegov sastav ulaze matični ekstrakti određenih lekovitih biljaka, a formulacija je toliko uspešna da se u ranijim godinama takav preparat mogao dobiti isključivo na lekarski recept, dok je to sada moguće u slobodnoj prodaji jer su svi sastojci biljnog porekla. Imajte u vidu da je uz ovakav kvalitetan sastav samog preparata svaka promena vrlo brza i vrlo vidljiva posle samo nekoliko dana primene.

Službena stranica: www.venolad.rs

Venolad – komentari – iskustva – forum

Venolad - komentari - iskustva - forumBudite svesni da su varikozne vene ozbiljno oboljenje kojemože dovesti do nesagledivih posledica. Potrebno je vrlo kratko vreme, od jednog do tri meseca, da neki benigni bol u rukama ili nogama postane ozbiljna dijagnoza sa nepovratnim posledicama. Zato morate da počnete da se na vreme lečite kako ne bi dobili ozbiljnu vensku insuficijenciju, trofične čireve, ili varikozno proširenje velikih vena. Imajte u vidu da su Venolad iskustva drugačija i da ovaj preparat štiti vaše krvne sudove i vrlo brzo i efikasno ih regeneriše, kako kažu mnoga iskustva i komentari ako pogledate neki medicinski forum. Ovaj preparat je broj jedan po prodaji i fantastičnim efektima lečenja i moći ćete sami da se uverite u to ako pogledate bilo koji forum i pročitate kakvi su komenatri korisnika širom Evrope i Azije. Inovativna tehnologija, kvalitet čistih biljnih ekstrakata i zadovoljni korisnici u upravo najbolja garancija ovog preparata, i zato nemojte gubiti vreme već odmah naručite.  Venolad je fantasična krema protiv varikoznih vena ima toliko mnogo prednosti, jer ona.

Prednosti:

 • ima trajne rezultate
 • potpuno je prirodna
 • ubrzava cirkulaciju krvi
 • eliminiše grčeve i bolove
 • uklanja opasnost od stvaranja tromba
 • ojačava venske zidove
 • uklanja otečene ili modre vene po nogama i rukama

Nedostaci:

 • proizvod je dostupan isključivo preko zvaničnog websajta ovlašćenog distributera

Venolad – u apotekama – Srbija – cena – gde kupiti

Venolad je ono što vam je dugo bilo potrebno, preparat koji brzo i efikasno eliminiše sve vaše probleme sa varikoznim ili upaljenim venama, a pri svemu tome i Venolad cena je vrlo povoljna, ako pogledate kakva je bilo koja cena nekog drugog proizvoda koji nije ni upola toliko efektivan i trajan. I kada je Srbija u pitanju, kada se pitate gde kupiti ovu fantastičnu kremu, ne tražite je u apotekama, po običnim prodavnicama, parfimerijama ili po kupujem prodajem sajtovima, jer je jedino dostupna preko zvaničnog websajta ovlašćenog distributera.

Venolad - u apotekama - Srbija - cena - gde kupiti

Molimo vas da vodite računa, jer kada je Srbija u pitanju, pojavile su se i kopije ovog proizvoda, koje nisu ni približno toliko efikasne, a čija je cena daleko viša. Zato ako se pitate gde kupiti, ne tražite je u apotekama, već samo preko oficijelnog websajta ovlašćenog distributera. A po obavljenoj narudžbini, pošiljku možete očekivati za dan ili dva, i možete platiti prilikom preuzimanja, tako da nema potrebe da se mučite tražeći pravo rešenje kada će vam ovaj preparat stići na adresu.

Službena stranica: www.venolad.rs

Venolad – neželjeni efekti – rezultati

Venolad - nezeljeni efekti - rezultatiVenolad je potpuno prirodan preparat u obliku micelarne bio-kreme i upravo zato neželjeni efekti apsolutno ne postoje, a rezultati su brzi i trajni. Ova krema se upotrebljava tako što se mala količina nanese na čistu kožu tu gde postoje varkozne vene, otici, bolovi ili sumnja da se venski nešto dešava ispod kože. Nanosi se nekoliko puta u toku dana i potrebno je upotrebljavati je oko mesec dana, mada se vrlo vidljivi rezultati pokazuju posle samo nedelju dana upotrebe.

Prvo ćete primetiti nedostak bola i zatezanja kože, a zatim ćete se uveriti da je koža i venski, kao i kapilarni sistem ispod kože potpuno regenerisan. Osećate ćete se ponovo mlado i čilo, i nećete se plašiti posledica. Zato požurite i naručite ovu fantastičnu kremu!

11 COMMENTS

  • Koristila sam Venolad sada skoro. Pošto radim kao prodavačica u jednoj radnju u tržnom centru u gradu, po ceo dan stojim i to se posle par godina takvog ponašanja i videlo jer su počele da me bole noge jako, a posle nekog vremena i da otiču i da se pojavljuju i neki čvorići. I kad sam videla te čvoriće odmah sam otišla kod doktora ali on mi je rekao da situacija nije teška, da može jako da se iskomplikuje i da će u tada morati da se obavi operacija. A do tada rekao mi je da mogu da koristim razne kreme.. I malo je reći da sam se izbezumila. Čim sam se vratila kući odmah sam pretražila Net i našla da je Venolad krema najbolja i da su je Rusi napravili, kupila sam je i počela da mažem. I evo mesec dana kasnije moje noge su super, ponovo nosim kratke haljine i ništa se ne vidi.

  • Ja moram da vam kažem da grešite, jer sam stvarno puno toga isprobao. Bolujem od proširenih vena jako dugo još pre penzije, i to zato što sam radio jako teške poslove i nosio terete, utovarivao i istovarivao nameštaj i džakove. I to je ostavilo traga. Dugo godina sam isprobavao sve moguće kreme i meleme i naručivao od raznih čuvenih travara, ali mi ništa nije pomagalo. I pre par meseci moja ćerka čuje od komšinice za ovu kremu Venolad i uzme i kupi mi, i od tog vremena ja sam stvarno drugi čovek. Nisam ni sam verovao kako brzo deluje, a maltene ništa ne osetim dok je mažem. Sada mi je odlično, ali sam hteo da kažem da nije stvar u tome što nekog bole noge ili vene, nego to što se čovek oseća beskorisnim. A sada kad mi je dobro, mogu da se družim sa svojim prijateljima i komšijama, a mogu ponešto i da uradim oko kuće.

   • Evo čitam sad vašu priču pa ne mogu da verujem jer je kod mene sve maltene isto, samo što je meni moja lekarka rekla da sam varikozne vene dobio zato što stalno sedim i nisam imao ni prokrvljenost kako treba, pa je to izgleda napravilo problem koji se kasnije razvio u ozbiljno stanje. I meni je Venolad jako pomogao. Mislim da jedan mesec nije dovoljan, makar kada je neko ozbiljnije stanje u pitanju, pa ću sada da kupim i drugu.

 1. Ja sam prezadovoljna Venolad kremom i nisam imala neke probleme sa nogama nikada u životu, ali imam jako oštećene šake jer sam radila sa raznim preparatima ceo život i često držala ruke u ledenoj vodi. Zato su šake počele da mi otiču, pa su prsti pocrneli jer je prestala cirkulacija, pa kad je ponovo počela, otvorile su mi se ranice po prstima, i posle su ostali ožiljci. Moj doktor je tvrdio da su trajno oštećeni kapilari i da ne mogu da ih vratim u normalno stanje. Međutim, od kako sam počela da mažem Venolad primetila sam da ožiljci ubrzano nestaju iako su bili stari, a da mi se koža obnavlja i da mi prsti nisu više toliko ukočeni. Tako da ima sve moje preporuke.

 2. I meni je ova krema jako pomogla, jer sam se profesionalno bavila baletom i to je jako veliko opterećenje za celo telo, a pogotovo za donji deo nogu. Kada sam se penzionisala jedno vreme mi je bilo dobro, a onda je telo počelo da mi „naplaćuje“ sve one godine baletskih treninga i odjednom su mi poiskakale vene po nogama da je to bilo tuga za gledati. Ćerka mi je svako malo donosila neke specijalne meleme i pomade, ali to ništa nije imalo trajnog efekta dok nisam počela da koristim upravo Venolad. I evo sada je sve u redu, a mazala sam se samo dva meseca. Toliko je brzo rešio moje probleme! Jako sam zadovoljna kako efektima, tako i cenom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

÷ 1 = 2